Diensten

Uitvaartassistentie Puur zorgt ervoor dat nabestaanden met een tevreden gevoel terugdenken aan een verdrietige periode.

Ondernemers:

Structureel, tijdens drukke periodes, ziekte of vakantie ontzorgen wij ondernemers bij de laatste verzorging, thuisopbaring of overbrengen naar aula, uitvaartcentrum of crematorium en op de dag van de uitvaart het  staatsievervoer.

Hierbij zijn kwaliteit, persoonlijkheid én service onze grootste kracht en uitgangspunt. Wij bouwen graag aan een langdurige samenwerking en zijn een verlengstuk voor uw bedrijf! Tevens leveren wij ook uitvaartkisten. 

Informeel afscheid

Nu de uitvaart steeds persoonlijker word, willen nabestaanden ook vaker zelf een uitvaartverzorger uitkiezen die goed bij hen past en dat snappen wij maar al te goed! Het maakt niet uit of, hoe en waar u verzekerd bent. Organiseer samen met Petra en Esther, in een ontspannen sfeer,  het afscheid van uw dierbare. Alle ruimte voor eigen invullingen.

Informatief

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en informatie uit de praktijk te delen door middel van het geven van klinische lessen/lezingen. Hierin nemen we u mee vanaf het moment van overlijden en de zorg die daarop volgt. 

Uitvaartassistentie Puur is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u beschikbaar.
Neemt u gerust contact met ons op!

info@uitvaartassistentiepuur.nl 
06 – 26054403