Klinische Les / Lezing

Wij hebben de mooiste baan van de wereld!

Dat is ons standaard antwoord dat klinkt als familie van een overledene opmerkt dat wij bijzonder werk verrichten. En het is een missie van ons geworden om zaken rondom de dood bespreekbaar te maken. Wij maken bijzondere dingen mee, maar horen ook prachtige verhalen van mensen! En wij zullen sommige dingen met u delen, gewoon omdat het kan. 

Uitvaartassistentie Puur - Klinische Les/voorlichtingTijdens de klinische les van Uitvaartassistentie Puur nemen we u mee vanaf het moment van overlijden en de zorg die daarop volgt. Waarom is een overleden lichaam zo anders? Welke processen doen er zich voor in een lichaam? En hoe kan een opbaring toch een succes worden wanneer er zich complicaties voordoen? Onze klinische les is erg geschikt wanneer u zelf in de zorg werkt. Maar we verwelkomen ook graag alle belangstellenden die meer willen weten van alle fysieke processen na een overlijden en de wet- en regelgeving die hiermee gemoeid is. De klinische les wordt ondersteund door een PowerPointpresentatie en er is volop ruimte om zelf vragen te stellen.

Daarnaast geven we ook graag lezingen over dit onderwerp. Op informele wijze zullen wij u meenemen in allerlei zaken rondom een overlijden. U krijgt bijvoorbeeld antwoord op de vraag of wij soms botten moeten breken tijdens het verzorgen. 

En verder vertellen wij u graag alles over ons werk als laatste verzorger. Wat komen we tegen? Welke materialen gebruiken we? Altijd met praktijkvoorbeelden en met volop ruimte voor al uw vragen!

Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 
info@uitvaartassistentiepuur.nl | 06- 26054403