Vervoer

Overbrengen: 
In het verleden noemde men het overbrengen van een overledene ook wel rouwtransport of overledenen transport. Tegenwoordig is het netter en humaner om dit de overbrenging van de overledene te noemen.

Overbrengen is nodig wanneer de overledene vervoerd moet worden tussen twee locaties. Dit kan bijvoorbeeld vanaf het woonhuis, zorgcentrum of ziekenhuis naar een rouwcentrum of huis zijn. Het overbrengen gebeurt veelal met een overbrengbus, maar kan eventueel ook uitgevoerd worden met onze rouwauto.

Vervoer op de dag van de uitvaart:
Op de dag van de uitvaart wordt uw dierbare met een rouwwagen of overbrengbus naar zijn of haar afscheid gebracht.  Er is geen beperking aan de manier waarop u de overledene naar de begraafplaats of crematorium brengt. U bent hier als nabestaande vrij in en kunt het vervoer helemaal in de stijl van iemands leven vormgeven.

Met onze stijlvolle bordeauxrode bus verzorgen we overbrengingen en indien gewenst het vervoer op de dag van de uitvaart. Vaak gebruiken wij op de dag van de uitvaart onze stijlvolle Cadillac de Ville. Neem gerust contact met ons op!