Wie zijn wij? 

Soms kom je in je leven mensen tegen waarbij het wel heel uitzonderlijk goed klikt. Er ontstaat een verbinding voor het leven. Als je dan ook nog eens je grootste passie; de liefde voor de overledenenzorg, samen deelt ervaren wij dit als een groot geschenk! 

Wij zijn Petra Komdeur en Esther Nijssen en samen hebben we jarenlang ervaring in de uitvaartbranche en met een geschiedenis als zelfstandig ondernemer is Uitvaartassistentie Puur ontstaan. 

“Na het ziekbed van onze vader, en de vele artsen en gezichten die we hadden gezien, hadden we voor zijn uitvaart maar één wens; het moest in alle rust geregeld worden, met vaste gezichten van de eerste tot de laatste dag. Daarnaast wilden we ook graag de ruimte krijgen om zelf actief mee te denken en om zijn en onze wensen haalbaar te maken. En dat is ons gelukt met Puur. Wij kwamen met ideeën, zij met praktische tips en opmerkingen. Op elke vraag, kregen we als antwoord: ‘Is goed, regelen we’. Wanneer ze er moesten zijn waren ze er, maar wanneer we ruimte nodig hadden gingen ze naar de achtergrond. Precies zoals we het voor ogen hadden. De uitvaart is verlopen zoals het had moeten zijn, in alle rust, gemoedelijkheid en precies passend bij onze vaders wens”

Graag delen wij onze passie, kunde en kennis met U! Uitvaartassistentie Puur 
ontzorgt door te faciliteren in de laatste verzorging, opbaring en vervoer. Hierbij zijn kwaliteit, persoonlijkheid én service onze grootste kracht en uitgangspunt.